www.elllobregat.com

Sant Andreu de la Barca aposta per l’esport

lunes 01 de septiembre de 2014, 13:19h

El Patronal Municipal d’Esports amplia l’oferta de serveis pels abonats a les instal·lacions esportives

A partir del dia 3 de setembre, els abonats a les instal·lacions esportives municipals de Sant Andreu de la Barca gaudiran de noves propostes i activitats. El Patronat Municipal d’Esports ha presentat avui el nou programa esportiu que recull 120 hores setmanals de classes dirigies, repartides en 94 hores d’activitats físiques i 26 aquàtiques.

D’entre les físiques, destaca, a més, l’adquisició de noves bicicletes d’spinning. Es calcula que el Patronat ampliarà l’oferta amb 30 o 40 noves bicis, el que permetrà fer grups de classes amb 10 persones més. Les noves classes d’spinning ocuparà, doncs, gran part del quadre d’horaris amb 20 hores cada setmana.

A més d’aquesta disciplina de ‘fitness’, Sant Andreu de la Barca oferirà treball cardiovascular molt progressiu i de baixa intensitat, als ‘Adults Cicling’, perfecte pels majors de 60 anys; aquarelax per millorar la mobilitat articular i la relaxació; ‘interval training’ pels més esportistes; iogateràpia; Step i Aeròbic bàsic i ‘Stretching’, activitat que té per objectiu incrementar la flexibilitat i la mobilitat articular.

01 de setembre de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios