www.elllobregat.com
Les empreses del Polígon Pedrosa demanen millores en mobilitat després de perdre la L72

Les empreses del Polígon Pedrosa demanen millores en mobilitat després de perdre la L72

lunes 01 de septiembre de 2014, 17:21h

La patronal AEBALL ha recollit les queixes de les diferents empreses del polígon i ha demanat a l’ATM millores urgents

Caprabo, Ikea, Nikon, Calzedonia, Samsung. Son algunes de les tantes empreses instal·lades al Polígon Pedrosa de L’Hospitalet que han vist afectada la qualitat del transport públic a la zona. El procés de transició de la nova xarxa d’autobusos de Barcelona va fer que, al passat novembre, es perdés la línia 72 per la V3 que uneix Can Caralleu i la Zona Franca, però sense arribar al polígon. De fet, ara només la L79 accedeix a la zona hospitalenca. Per aquest motiu, la patronal AEBALL ha recollit les demandes de les empreses i les ha fet arribar al vicepresident de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda, per millorar la mobilitat del polígon.

La patronal, mitjançant l’Agrupació d’Empreses de la Plaça Europa, Gran Via i Polígon Pedrosa (APEL’H), ha demanat a l’Autoritat del Transport Metropolità una major freqüència de l’actual L79, com a mínim a cada 20 minuts, i una ampliació de la franja horària, ja que només passa cada mitja hora i amb un horari que exclou el torn de nit.

A més, les empreses també proposen una lleu modificació en els recorreguts de les línies H12 (Gornal-Besòs) i V3 (Zona Franca – Can Caralleu), per tal de que en el recorregut de tornada, per exemple, passin per dins del polígon (una va per la Gran Via i l’altra pel passeig de la Zona Franca), o allargar lleugerament el recorregut de la línia d’autobusos 9 (Plaça Catalunya – Pg Zona Franca), per que s’endinsi al polígon. Segons la patronal, totes les demandes presentades són “de fàcil solució i suposarien importants millores per les empreses de la zona i els seus treballadors”.

Per aquest motiu, AEBALL ha demanat tenir en compte amb celeritat aquestes mesures, tenint en compte també que les mateixes empreses han estat condicionades i afectades pel retard de la línia 9 del metro. En aquest sentit, entre les mesures proposades també es parla d’ampliar la freqüència de la línia vermella del metro, actualment, la més propera al polígon.

01 de setembre de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios