www.elllobregat.com

Els municipis petits, la prioritat

miércoles 17 de septiembre de 2014, 01:56h
Amb l’objectiu de vetllar pels municipis que, pel fet de tenir un baix volum de població disposen d’una estructura organitzativa menor, la Diputació de Barcelona ha establert una “Línia específica de suport al petit municipi”.
D’aquesta manera, la corporació tindrà una especial consideració, en totes les seves accions, amb els municipis de menys de 1000 habitants que requereixen d’un suport i d’una assistència ajustada a les seves capacitats, característiques i necessitats.

Cal tenir en compte que el 30% dels municipis de la demarcació de Barcelona no arriben al miler d’habitants i «no disposen de recursos tècnics i jurídics suficients», segons el president, dificultat que s’intenta pal·liar amb la posada en funcionament d’una «línia de suport i d’atenció especial, que permetrà als responsables municipals la interlocució i la comunicació amb els responsables de les polítiques de suport als governs locals de les quals es poden beneficiar».

Per tal de canalitzar totes les peticions, suggeriments, incidències i dubtes que puguin tenir els responsables municipals, la Diputació de Barcelona posa a la seva disposició la bústia [email protected]||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios