www.elllobregat.com
Jornada de portes obertes al nou Viver d’Empreses de Cornellà

Jornada de portes obertes al nou Viver d’Empreses de Cornellà

miércoles 17 de septiembre de 2014, 13:41h
Els joves emprenedors podran visitar, el 25 de setembre, el nou equipament per assistir a la que serà la primera jornada formativa amb el lema “Ments d’oportunitats”
Cornellà està a punt d’estrenar el nou Viver d’Empreses Procornellà i per donar-lo a conèixer, l’equipament ha organitzat una jornada de portes obertes pel dia 25 de setembre. De les 9 a les 18 hores, es podran visitar totes les instal•lacions destinat als joves emprenedors.

Ubicat al barri del Pedró, l’equipament –modern i de disseny jove i funcional- es tracta d’un espai polivalent que té com a objectiu fomentar iniciatives empresarials entre els joves, oferint allotjament i assessorament en tot el procés de creació, creixement i consolidació de noves empreses.

A més de les portes oberts, els assistents podran gaudir de la primera sessió formativa del viver sota el lema ‘Ments d’oportunitats’, organitzada per Clara Núñez. La ponència està adreçada a empresaris, emprenedors i aturats interessats en engegar un nou projecte empresarial.

El nou Viver d’Empreses Procornellà presenta una nova filosofia idònia per a joves emprenedors,
basada en el concepte de ‘consum col•laboratiu’, és a dir, obtenir beneficis socials, ambientals i econòmics compartint recursos. Una filosofia sorgida de la crisi econòmica que cada vegada pren més força entre persones de 18 a 30 anys.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios