www.elllobregat.com
L’Hospitalet deixa d’atorgar llicències als clubs de consum de cànnabis

L’Hospitalet deixa d’atorgar llicències als clubs de consum de cànnabis

jueves 18 de septiembre de 2014, 18:45h
La segona ciutat més gran de Catalunya segueix les passes que ja va donar Castelldefels i suspèn l’atorgament de llicències a aquest tipus de clubs socials abans de regular aquestes activitats
L’auge de l’associacionisme dels clubs socials pel consum de cànnabis o altres substàncies és una realitat a la comarca, a Barcelona i arreu de Catalunya. Tal i com vam explicar al reportatge “L’associacionisme obre el camí al cànnabis”, les darreres dades parlaven de 200 clubs en només dos anys, alguns d’ells a la comarca i a l’Hospitalet.

L’alegal•litat d’aquests clubs socials estava derivant en diverses actuacions per part dels municipis. Doncs bé, avui l’Ajuntament de L’Hospitalet ha confirmat que deixarà de donar llicències per aquest tipus de clubs. Suspèn així el permís que permet obrir aquestes associacions i ho fa durant un any, per aprovar un pla especial urbanístic per a la regulació d’aquestes activitats. Una mesura que, en el seu moment, ja va prendre la ciutat de Castelldefels amb semblants característiques.

La notícia arriba setmanes després que Barcelona tanqués una cinquantena de clubs, el que fa revifar la notícia a primera plana de l’actualitat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios