www.elllobregat.com
Pere García substituirà a Ivan Arcas com a regidor de Molins de Rei

Pere García substituirà a Ivan Arcas com a regidor de Molins de Rei

martes 23 de septiembre de 2014, 12:16h
El que va ser alcalde de la ciutat deixa la plaça que mantenia com a regidor després d’estar a la llista dels 40 alcaldes imputats pel cas Mercuri de la FMC
Ja abans de l’estiu, l’ex-alcalde Ivan Arcas, treballador en excedència d’una sucursal bancària, va comunicar la intenció de retornar el seu antic lloc de feina. La seva voluntat, allunyar-se de la política municipal. De fet, ja feia temps que havia anat cedint responsabilitats a les noves cares del partit, en aquest cas, Iniciativa per Molins de Rei. Doncs bé, el Ple Municipal d’ahir va confirmar el seu relleu a la cadira que mantenia com a regidor al consistori.

Pere García, actual responsable d’acció política del partit, serà el seu substitut a partir del mes d’octubre. Nascut a Molins l’any 1949, García és tècnic superior d’Automoció, reflexoterapeuta, quiromassatgista i socorrista. Actualment, regenta un taller mecànic, activitat que manté de manera paral•lela al seu vincle polític i amb l’associacionisme de la ciutat.

El partit ha volgut destacar el paper d’Ivan Arcas en la política municipal, agraint la seva dedicació i recordant el compromís amb la ciutat. L’ex-alcalde és un dels implicats en el cas Mercuri de la Federació de Municipis de Catalunya, imputat pel presumpte cobrament de sobresous a través de dietes. Com hem explicat en El Llobregat, els alcaldes han hagut de declarar, aquest mes de setembre a Sabadell, per donar la seva versió dels fets. Una versió comuna que apunta a una mala gestió de Manuel Bustos, ex-alcalde de Sabadell i ex-president de la FMC. Segons els alcaldes, el cobrament corresponia a la feina que es feia a la Federació tot i que després, als comptes, apareguessin com a dietes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios