www.elllobregat.com

Sant Boi aborda les ‘Tendències del mercat de treball i les competències dels professionals del s.XXI’

miércoles 24 de septiembre de 2014, 17:39h
Aquest serà el títol de la primera trobada de la Llançadora d’Ocupació i Emprenedoria Solidària, que porta Acció contra la Fam, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Es celebrarà aquest dijous dia 25, a les 18 hores (edifici La Gralla) amb un debat central sobre les tendències del mercat de treball i les competències dels professionals del futur. La trobada permetrà, a més, donar a conèixer i explicar el projecte de la Llançadora d’Ocupació i Emprenedoria Solidària de Sant Boi. Consisteix en un grup de joves en situació d’atur o voluntaris amb vocació solidària que, amb l’ajuda d’un coach, s’organitzen com a empresa per impulsar la consecució d’ocupació per compte aliè i el desenvolupament d’iniciatives emprenedores.

A la seva primera edició, el projecte va aconseguir un índex de reinserció laboral d’un 65%. L’acte, d’enguany, serà obert per l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, i comptarà amb la participació de Pablo Soriano, responsable d'Acció Social d'Acció contra la Fam, Jordi Serrano, soci-director d'Future4Work, i de Santiago Àvila, soci-director d'Executives On Go.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios