www.elllobregat.com

Salvador Esteve aposta per la proximitat

lunes 29 de septiembre de 2014, 11:28h
“El servei públic de proximitat no s’atura”. Així s'ha expressat el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, durant l'acte d'inauguració del nou parc infantil Patufet de Pallejà, un espai basat en els dibuixos de la il•lustradora Pilarin Bayés en el que s'explica aquest conte tant tradicional
El president de la Diputació de Barcelona ha assegurat que aquesta sèrie de parcs «atorguen un segell distintiu a un element bàsic del paisatge urbà com és un parc infantil». I ha afirmat que la corporació dóna suport a iniciatives com aquesta on es visualitza que «el servei públic de proximitat no s'atura». Esteve ha afegit que tot i el context de crisi actual, «hi ha ajuntaments i empreses que volen tirar endavant per fer un gran país, que és el que necessitem, i això ens dóna esperança». Per la seva part, l'alcalde de Pallejà ha remarcat tres valors del nou parc infantil: «El valor de compartir i respectar un espai de tots. El de defensa de la cultura catalana, i el de la solidaritat, perquè una part del finançament d'aquest parc va destinada també al parc d'en Patufet que hi ha a l'Hospital infantil de Sant Joan de Déu», ha dit Álvarez.

El parc, que està situat a la cantonada dels carrers Barcelona i Torras i Bages, disposa de sis elements de joc: dos cavallets amb les figures d'en Patufet i el Dineret, un tobogan amb la imatge del bou, una caseta que fa les funcions de botiga, un gronxador amb la col dibuixada i un balancí amb el cistell de la compra. També hi ha un gran panell signat per la Pilarín Bayés en el qual s'explica el conte d'en Patufet.

Aquest nou espai del municipi de Pallejà és el parc número 22 de la sèrie d'en Patufet i se suma a la cinquantena d'arreu de Catalunya i Andorra que ja disposen d'un parc dedicat a aquest personatge o al de la Caputxeta Vermella. L'empresa Happyludic, creadora dels elements de l'espai, ja prepara una nova proposta inspirada en la Girafa Ona i en la que comptaran amb la participació de la il•lustradora Roser Capdevila.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios