www.elllobregat.com

Gavà ja forma part dels 900 municipis a favor de la consulta

lunes 29 de septiembre de 2014, 12:33h
Tot i l’abstenció del PSC, el Ple Extraordinari va aprovar la proposta a favor de la llei de consultes amb els vots favorables de CiU, ERC-EV-IxG i IC-EUiA
Gavà és ja un dels 900 municipis de Catalunya que s’ha mostrat a favor de la llei de consultes. Ho és, a més, tot i l’abstenció dels socialistes, l’actual govern municipal. El Ple Extraordinari va apropar la declaració institucional dels grups municipals de CiU, ERC-Els Verds-Independents per Gavà i ICV-EUiA per donar suport a les institucions catalanes per a la “convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre”.

“Avui és un dia feliç, un dia històric pel poble de Gavà. Avui per fi Gavà sortirà al mapa del país en positiu. Un poble que puja al carro del sobiranisme i del catalanisme en positiu. Un poble que se suma al clam popular que hi ha al carrer com ja es va sentir el passat 11: volem votar”, ha dit el portaveu d’ERC-EV-IxG, Andreu Pérez.

La proposta va rebre els vots favorables CiU, ERC-EV-IxG i ICV-EUiA, mentre que PP i Ciutadans van votar en contra. El PSC es va abstenir en un Ple Extraordinari amb força assistència ciutadana que va voler estar present a la sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios