www.elllobregat.com

El PSC de Sant Boi s’alinea amb Plataforma x Catalunya i PPC per impedir la consulta del 9N

Per Francesc López García - Militant de la corrent Esquerra Socialista de Catalunya (ESC)

lunes 29 de septiembre de 2014, 12:38h

El Passat Dilluns 22 de Setembre, al Ple Municipal -on s’havia de debatre i aprovar la moció que presentava l’ AMI i l’ AMC, per tal de donar suport i cobertura municipal a la consulta, i presentada pels grups CiU i Iniciativa per Catalunya Verds-, El PSC de Sant Boi es mostra una vegada mes en contra de que els ciutadans decidim.
Amb aquest rebuig a la moció, ( i amb l’argument que PSC te una mocio pròpia sobre el tema), -i lluny d’adoptar una postura neutra-, el PSC de Sant Boi opta per aliniar-se amb els grups anti consulta, o més ben dit, “antidemocràtics”.

Aquesta decepcionant actuació dels regidors socialistes, impedint que la moció sortís endavant, -que ve a ser el mateix que impedir la consulta prevista pel 9N demandada pels catalans-, situa al PSC en la mateixa foto que els antidemòcrates. Si accepten que les urnes són el sistema més democràtic que es coneix a Europa, si acceptem això, hem de convenir que no facilitar les urnes, és un gest antidemocràtic.

Aquest partit, el PSC, -en altres moments hegemònic de l’esquerra a Catalunya i garant de la democràcia i defensor del catalanisme polític-, es reafirma en la tendència i els tics antidemocràtics, dels que darrerament està fent gala, aprofitant l’ocasió que aquesta vegada li oferia la moció de l’ AMI i l’ ACM, per mostrat un cop mes la seva cara antidemocràtica.

Deia abans que PSC -Sant Boi, podria haver adoptat una postura mes neutra, (per evitar sortir en aquesta foto), no contemplo que el Grup Municipal dels Socialistes a Sant Boi donin suport, al igual que estan fent els socialistes a molts altres municipis de Catalunya; (Una abstenció hagués estat be, donada la tensa situació actual dins del mon socialista), però... pels del PSC a St,Boi, es millor estar aliniat a Sant Boi amb els “anticonsulta” i aparèixer en la foto.

Es clar que ningú els ha de donar lliçons de democràcia als socialistes, sempre han estat defensors i promotors de referèndums, recordeu el de sortida de l’ OTAN? Però això era abans, avui el PSC a Sant Boi, es ja història.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (4)    No(1)

+
0 comentarios