www.elllobregat.com
L’Auditori de Cornellà penja el cartell ‘d’exhaurides’ pel concert de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez

L’Auditori de Cornellà penja el cartell ‘d’exhaurides’ pel concert de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez

martes 30 de septiembre de 2014, 12:14h
Els dos artistes, premiats recentment al Festival Altaveu de Sant Boi, presenten ‘granada’, el primer treball conjunt que versiona grans mestres com Leonard Cohen, Enrique Morente, Albert Pla o Maria del Mar Bonet
Serà difícil trobar junts en un concert al poeta i cantautor Leonard Cohen, amb el sorprenent Albert Pla i el cantaor espanyol Enrique Morente. Seria sorprenent escoltar la mítica ‘Hallelujah’ (1984) de Cohen al costat de ‘Joaquín el necio’ (1992) de Pla amb l’emoció dels Morente. Doncs bé, no hi ha impossibles per a aquesta parella d’artistes que presenten el primer disc conjunt. Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez presenten ‘granada’, un ampli repertori de versions d’artistes com Fito Páez, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Violeta Parra, Robert Schumann, Enrique Morente, Chicho Sánchez Ferlosio, Edith Piaf i Albert Pla.

Ells sols, amb la sensacional veu de Pérez Cruz i sota la companyia de la guitarra de Fernandez, estaran a l’Auditori de Cornellà aquest dissabte 4 d’octubre, on l’equipament ja ha penjat el cartell de localitats exhaurides. Ple a vessar estarà el teatre de la ciutat de Cornellà per veure a aquests dos artistes que porten treballant junts des de 2006 tot i que no presentessin cap disc fins ara.

Aquesta cita arriba després de l’èxit de la jornada de portes obertes que l’equipament va celebrar el passat 21 de setembre per commemorar el vintè aniversari de L’Auditori i que va servir d’aperitiu de tota la programació de tardor. Els dies 25 i 26 d’octubre una cita doble on la dansa és el plat fort: Da Capo de la companyia Otra Danza el 25 d’octubre i Medea de Thomas Noone Dance l’endemà, dos espectacles amb entrada i preu únic per tots dos. Una mostra amb dues companyies capdavanteres en el món de la dansa contemporània. La comèdia romàntica prendrà el relleu el 16 de novembre de la mà d’Alba Florejachs i de Jordi Díaz, protagonistes de Losers (perdedors). I, per últim, la màgia del Mag Lari posarà el punt i final a la temporada de tardor el 21 de desembre.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios