www.elllobregat.com
Cornellà triplica la seva oferta cultural i d’oci
Ampliar

Cornellà triplica la seva oferta cultural i d’oci

viernes 03 de octubre de 2014, 10:55h
L’Ajuntament augmenta en 45.000 euros el pressupost inicial destinat a cultura amb el projecte ‘Què fer a Cornellà’, que ofereix una àmplia gama d’activitats fins a finals d’any
Si t’has quedat sense entrada, per exemple, per l’espectacle d’aquest cap de setmana de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández a l’Auditori, no pateixis. La ciutat amb més població de la comarca triplica l’oferta cultural i d’oci fins a final d’any amb el projecte ‘Què fer a Cornellà’. Amb l’objectiu d’impulsar una àmplia agenda d’oci per gaudir del cap de setmana a la ciutat, l’Ajuntament ha invertit 43.500 euros per aquest darrer trimestre de l’any, que es suma als 139.578 euros pressupostats per enguany. En total, doncs, Cornellà tancarà l’any amb 183.078 euros per la promoció de la cultura.

Ho hem explicat a El Llobregat: la comarca reté cada cop més a la seva ciutadania que ja no ha de fugir a Barcelona per gaudir d’espectacles culturals. El Baix Llobregat ha trobat l’equilibri perfecte entre els teatres més locals i aquells amplis equipaments com l’Auditori que, per cert, enguany celebra el seu XX Aniversari amb les propostes ‘Cornellà Escena’ i ‘Cornellà en Família’, entre d’altres. A més de teatre, amb el nou projecte, Cornellà incorpora espectacles de carrer a espais principals de la ciutat com Can Mercader o la plaça de l’Esglèsia; activitats relacionades amb el món de la lectura i la literatura o noves propostes per fomentar el patrimoni de Cornellà com la vista teatralitzada amb el comte de Bell-lloc a la Torre de la Miranda. En total, fins a 150 propostes culturals en aquest trimestre que resta de l’any, gran part, gratuïtes.

Per conèixer tots els detalls, el projecte ‘Què fer a Cornellà’ ha presentat la revista digital (www.queferacornella.cat) amb tota la informació detallada, així com la seva aplicació per a smartphones.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios