www.elllobregat.com
Els trens començaran a provar la línia 9 del metro la pròxima setmana
Ampliar

Els trens començaran a provar la línia 9 del metro la pròxima setmana

jueves 09 de octubre de 2014, 13:30h
El tram de metro entre l’Aeroport i Zona Universitària, que creua El Prat de Llobregat i L’Hospitalet, entrarà en funcionament el febrer de 2016
Noves notícies pel que fa la Línia 9 del metro que ja crema etapes per la seva posada definitiva en funcionament. Fa setmanes vam conèixer en quina situació es trobaven algunes estacions, com la de la Plaça Europa de L’Hospitalet, i ara coneixem que es començarà a provar la línia. Trens començaran a circular la pròxima setmana al llarg del tram que uneix l’Aeroport de Barcelona amb Zona Universitària i que, per tant, uneix El Prat de Llobregat i L’Hospitalet amb la ciutat comtal. Serà, òbviament, en fase de proves ja que l’estrena d’aquest tram no serà fins el febrer de 2016.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha valorat positivament aquesta nova fase que ja s’enceta a un tram, segons Marín, estratègic: “Aquest tram de l’L9 és una infraestructura estratègica per a L’Hospitalet, la resta de l’Àrea Metropolitana i Catalunya. Uneix l’Aeroport amb el recinte firal de l’Hospitalet, un dels motors econòmics de la ciutat i de Catalunya, i amb el centre de Barcelona”.

Els trens que circularan per la línia han començat a muntar-se aquesta setmana als tallers de la Zona Franca, de Barcelona. Es tracta de trens automàtics, sense conductor, que fan necessària una prolongada fase de proves.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios