www.elllobregat.com

Sant Esteve Sesrovires posa color als matins dels diumenges

martes 14 de octubre de 2014, 18:48h
Susana Pinceles dinamitzarà aquesta festa infantial coneguda com Matí de Color

Matí de color torna diumenge al Casal Social de Vallserrat. El proper 19 d’octubre, a partir de les 12 hores, l’Àrea de Joventut proposa una activitat molt musical als nens i nenes de totes les edats: discoteca infantil i jocs musicals. Matí de color és una activitat gratuïta en la que no cal inscripció prèvia.

En col·laboració amb el Casal Social de Vallserrat, Joventut organitzarà periòdicament aquesta activitat pensada perquè els infants s’ho passin d’allò més bé fent diverses activitats lúdiques.

Susana Pinceles

En aquesta ocasió, Matí de color estarà dinamitzat per Susana Pinceles, una professional del món de l’animació infantil que volta per tot Catalunya organitzant tallers de maquillatge i de globoflèxia, així com festes de tota mena per a la canalla.

L’activitat tindrà dues parts. En la primera, en la de la discoteca infantil, els nens podran ballar al ritme tant de cançons actuals com d’altres dels darrers anys. Com els més petits potser no podran seguir totes les coreografies, també hi haurà cantajocs per als noies i noies de més curta edat.

La segona part del Matí de color consistirà en jocs musicals basat en jocs de tota la vida com el de les cadires o el de fer l’estàtua.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios