www.elllobregat.com

El Festival de Cinema i Drets Humans Gavamón celebra el seu desè aniversari

miércoles 15 de octubre de 2014, 10:32h

En motiu de l’efemèride, Gavà estrena el I Concurs Internacional de Curtmetratges on participaran un centenar de curts amb autors de 20 països diferents

Cita obligada amb la cultura, aquest cap de setmana, a Gavà. El Festival de Cinema i Drets Humans de Gavà, més conegut com a Gavamón, celebra el seu desè aniversari sensibilitzant, promocionant i reivindicant els drets fonamentals de les persones des del cinema.

A més, enguany s’estrena el I Concurs Internacional de Curtmetratges que s’ha rebut amb molt bona acollida ja que participaran un centenar de curts amb autors d’una vintena de països. La inauguració oficial serà aquest divendres a les 20:30 hores i estarà dedicat a la figura de Nelson Mandela, lluitador contra l’Aparheid a Sudàfrica i considerat un dels majors defensors dels Drets Humans i la Pau. Durant l’acte es projectarà la pel·lícula “Mandela. Del mito al hombre” durant una jornada que inclourà un concert de música de bandes sonores al passeig Joan Maragall (a partir de les 18:30 hores) i la inauguració de l’exposició “El treball solidari d’entitats de Gavà”, de l’Agrupació Fotogràfica Gavà (a les 19:30 hores).

D’entre els documentals, es mostraran a l’Espai Maragall, escenari del Festival, “El Camino”, que reflexiona sobre els efectes socials de la crisi econòmica i proposa possibles solucions; i “Las maestras de la República”, escollit per part del teixit cultural, associatiu, escolar i empresarial de la ciutat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios