www.elllobregat.com
La Farga debat el futur de l’àrea metropolitana de Barcelona
Ampliar

La Farga debat el futur de l’àrea metropolitana de Barcelona

jueves 16 de octubre de 2014, 13:31h
Experts internacionals es reuneixen, a la Farga de L’Hospitalet per encarar el nou pla director urbanístic de l’àrea metropolitana de Barcelona
Aquest és l’objectiu final: la redacció del nou pla director urbanístic de l’àrea metropolitana de Barcelona que substituirà al del 1976. La Jornada d’Innovació Urbana, Mobilitat i Metabolisme Metropolità ha aplegat avui a nombrosos experts internacionals d’àmbits com l’arquitectura, l’enginyeria, d’urbanisme i l’economia per debatre sobre el futur de tot el nucli metropolità.

La Jornada ha estat inaugurada a La Farga per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, que ha destacat el paper de la plaça Europa i el Districte Econòmic com a exemple de transformació urbanística ver vertebra el territori i la seva economia: “Cada un dels nostres municipis és exemple de la vertebració que s’ha aconseguit a través de la transformació urbanística. Hem aconseguit que les nostres ciutats siguin motors de creixement econòmic i social per fer país. Aquest és el cas de L’Hospitalet, on hem impulsat la plaça d’Europa i el Districte Econòmic i avui és una àrea en expansió que continua atraient inversions que reforcen la nostra economia, la de l’Àrea Metropolitana i la de Catalunya”.

L’AMB està representada per 36 municipis que signifiquen 3’2 milions d’habitants; pràcticament, la meitat de tota Catalunya.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios