www.elllobregat.com
Quasi un centenar d’alumnes renoven el Consell de Nois i Noies de L’Hospitalet
Ampliar

Quasi un centenar d’alumnes renoven el Consell de Nois i Noies de L’Hospitalet

jueves 23 de octubre de 2014, 12:56h
L’alcaldessa de la ciutat encarrega als escolars desenvolupar un projecte amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants
Un total de 91 alumnes de primària i secundària de 33 centres públics i concertats de L’Hospitalet formen el nou Consell de Nois i Noies de la ciutat. L’alcaldessa Núria Marín ha presidit l’acte de constitució del jove òrgan que representarà a aquest col•lectiu davant l’Ajuntament. “Ara comenceu una nova etapa de compromís i de treball per a la ciutat. Haureu de treballar al llarg d’aquest curs i això us servirà per implicar-vos més amb la vostra ciutat”, deia Marín abans de fer un encàrrec.

Entre les novetats d’enguany, l’Ajuntament ha demanat als alumnes de primària realitzar un projecte “de reflexió i anàlisis del grau d’acompliment a la nostra ciutat dels drets que es recullen a la Convenció sobre els Drets dels Infants”, l’aprovació de la qual es va donar fa 25 anys. Per la seva part, als de secundària els ha encarregat que desenvolupin un projecte sobre els usos socials i terapèutics dels horts urbans que fa un any i mig es van posar en marxa a la ciutat, en col•laboració amb diferents entitats. “Vull que plantegeu com hi poden participar els infants”, tancava l’alcaldessa.

En aquest sentit, els alumnes de secundària treballaran en tres àmbits temàtics: urbanisme; ús del temps lliure i mitjans de comunicació.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios