www.elllobregat.com
Nissan es trasllada al Districte Econòmic de L’Hospitalet
Ampliar

Nissan es trasllada al Districte Econòmic de L’Hospitalet

jueves 23 de octubre de 2014, 18:08h
La multinacional inaugura la seva seu corporativa el dia que llança el model Nissan Pulgar
La multinacional automobilística Nissan ha inaugurat avui la seu corporativa al Districte Econòmic de L’Hospitalet, zona que suma una nova empresa de renom. Nissan es trasllada, doncs, de la Zona Franca –on tenia la seu fins ara- fins a la segona ciutat més poblada de Catalunya des d’on gestionarà les operacions de vendes i màrqueting per a tota la península.

Serà, en concret, a l’antic edifici de MRW, un immoble de 7.700 metres quadrats que permet, a més, ubicar a la planta baixa un concessionari. En aquest sentit, Nissan disposarà d’un nou centre de formació destinat al personal dels concessionaris.

L’acte d’inauguració ha estat presidit per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, que ha valora en aquests termes el fitxatge de Nissan: “amb la seva instal•lació a L’Hospitalet, Nissan incorpora el valor afegit del Districte Econòmic, una nova zona urbana a l’avantguarda en disseny urbanístic i arquitectònic i referent internacional gràcies a la celebració de salons com el Mobile World Congress, que cada any atrau a la Pl. Europa milers de visitants i milions de mirades de tot el món”.

D’altra banda, Nissan suma una doble notícia positiva. La multinacional, a més d’estrenar la nova seu, ha llançat el nou vehicle, el Nissan Pulsar, que es fabricarà a la planta de Zona Franca i que ha suposat la contractació de 686 treballadors.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios