www.elllobregat.com

Núria Marín planta a la Generalitat

lunes 27 de octubre de 2014, 11:49h
L’alcaldessa de L’Hospitalet no anirà a la inauguració del nou servei d’urgències de L’Hospital Universitari de Bellvitge
“En l’àmbit sanitari, igual que en el de l’educació, no es poden fer passes enrere i, malauradament, a l’Hospital de Bellvitge se n’estan fent”. Així s’ha manifestat l’alcaldessa de la ciutat de L’Hospitalet, Núria Marín, per confirmar la seva absència a l’acte d’inauguració del nou servei d’urgències del centre sanitari. Marín mostrarà així el seu rebuig a la política del departament de Salut, encapçalat pel conseller Boi Ruiz, marcat per les retallades a Bellvitge, un dels centres referents de Catalunya.

Tot i la queixa, Marín ha valorat positivament les noves instal•lacions pels usuaris: “És una bona notícia perquè les noves instal•lacions alleugeriran el temps d’espera d’urgències; però com que no comparteixo la política de sanitat que du a terme el Govern de Catalunya, no assistiré a l’acte d’inauguració”.

El clúster sanitari és un dels termes característics de la ciutat de L’Hospitalet. En aquest sentit, l’alcaldessa de la ciutat ha volgut donar ple suport a les diferents reivindicacions que fan els treballadors de l’Hospital de Bellvitge.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios