www.elllobregat.com
L’Ajuntament de Cornellà compensarà l’Espanyol amb 150.000 euros per la cessió del Power-8 Stadium el dia de Copa
Ampliar

L’Ajuntament de Cornellà compensarà l’Espanyol amb 150.000 euros per la cessió del Power-8 Stadium el dia de Copa

lunes 27 de octubre de 2014, 17:47h
El pagament no es faria en efectiu sinó que es descomptaria del deute que té el club amb el consistori
Després de l’alegria desbordant del sorteig de Copa de setzens de finals, amb el que es complien els desitjos del club de rebre el Reial Madrid, la UE Cornellà ja estudiava la possibilitat de jugar al Power-8 Stadium de l’Espanyol, situat just darrere del Nou Municipal. Dilluns es confirmava la notícia. Els blanc-i-blaus cedien l’Estadi per a goig del Cornellà que podrà augmentar d’una banda l’aforament limitat del seu camp, convertir la jornada de dimecres en una festa de l’esport a nivell local i, d’altra, esquivar la mancança de llum del Nou Municipal.

Doncs bé, segons ha pogut saber avui El Llobregat, l’Ajuntament pagarà 150.000 euros al RCE Espanyol per la cessió del camp al club de Cornellà. El pagament no es farà en efectiu, sinó a través del deute que el club té amb el consistori. És a dir, es descomptarà aquesta quantitat al que l'Espanyol ha de pagar als comptes públics de l'Ajuntament de Cornellà.

Per que fa l’aforament, la UE Cornellà vol arribar a la xifra dels 20.000 assistents al partit amb entrades força assequibles que va des dels 10 euros si ets soci (15 per públic general) fins els 60 euros el dia del partit.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios