www.elllobregat.com
PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet presenta ‘cloud computing’ per millorar el nivell tecnològic de les pimes
Ampliar

PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet presenta ‘cloud computing’ per millorar el nivell tecnològic de les pimes

martes 28 de octubre de 2014, 13:15h
El director de Solucions TIC de PIMEC, Andreu Brú, assenyala que el ‘cloud computing’ permet que les petites i mitjanes empreses disposin de les mateixes tecnologies que les grans empreses
És un dels debats que sempre ha hagut d’afrontar la petita i mitjana empresa. Si és veritat que com a avantatge té, per exemple, que acostumen a ser empreses més àgils i flexibles que la gran empresa; també és cert que no tenen els recursos i l’accés, en aquest cas, a la tecnologia que poden tenir aquest tipus d’empreses. En aquest sentit, la patronal catalana de la petita i mitjana empresa PIMEC del Baix Llobregat i L’Hospitalet ha presentat ‘cloud computing’ com una eina d’estalvi i de millora de la mobilitat per a les pimes a través de la tecnologia. Segons el director de Solucions TIC de PIMEC, Andreu Brú, “el cloud computing permet que les pimes disposin de les mateixes tecnologies que les grans empreses. Sense inversions en servidors, sense despeses de manteniment, amb la màxima seguretat, flexibilitat i disponibilitat”, deia Brú.

Aquest instrument permet a les pimes accedir a tota la informació de la pròpia empresa des de qualsevol lloc, amb una simple connexió a Internet i des de qualsevol dispositiu. El col•laborador i soci de PIMEC Advancegroup ha presentat una solució conjunta sota el cloud com a vehicle per a l’evolució, millora i optimització dels processos de negoci de la pime i ha fet una demostració pràctica de l’entorn i la plataforma cloud, de la gestió empresarial i de la gestió documental, facilitant un pas cap a l’oficina sense papers.

Segons PIMEC, s’estima que ja hi ha un 62% de les empreses espanyoles que confien en aquesta eina.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios