www.elllobregat.com
Educant el jovent amb els valors de l’esport
Ampliar

Educant el jovent amb els valors de l’esport

miércoles 19 de noviembre de 2014, 22:19h
El Consell Esportiu del Baix Llobregat guardona més de 50 entitats vinculades a l’esport escolar
El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) va celebrar recentment, a la sala d’Actes de La Vagoneta de Sant Just Desvern, el 1r Acte de Reconeixement als Valors Juga Verd Play amb l’objectiu de distingir els equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play, inclòs dins de la competició dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2013-14. Més de 50 entitats van ser homenatjades.

L’acte inaugural de la jornada va anar a càrrec de Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, i Oriol Marcé, subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, acompanyats de Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern.

A continuació, el CEBLLOB va premiar els primers classificats de tots els grups i categories (des d’educació infantil fins a aleví) dels cinc esports d’associació (futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol i handbol) que durant el curs passat van participar en aquesta nova proposta alternativa de classificació i competició.

En la segona part de l’acte, va tenir lloc l’entrega dels reconeixements especials, que van guardonar aquelles persones i entitats que es van implicar d’una forma excepcional en el programa Juga Verd Play. Així, es van homenatjar les entitats que van donar més suport al programa gràcies a la implicació del seu públic, és a dir, aquelles entitats que mitjançant les seves aficions (famílies, espectadors, etc.) van valorar el comportament de l’equip contrari. També van rebre el premi les entitats que van donar més suport al programa gràcies a la implicació dels seus tècnics i tutors de grada i, finalment, els Dinamitzadors de joc (àrbitres) i els Tècnics (entrenadors/es de cada equip) que van donar més suport al programa gràcies a la seva participació activa, efectiva i constant.

L’innovador projecte Juga Verd Play és una iniciativa que el Consell Esportiu del Baix Llobregat va estrenar el curs passat a la comarca per educar en valors a través de l’esport tots els col·lectius implicats en els Jocs Escolars. El projecte instaura un nou sistema de puntuació en la competició que valora, a més del resultat del partit, l’actitud, el joc net, la cooperació i l’empatia dels jugadors, entre d’altres factors.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios