www.elllobregat.com
Tecnologia i innovació protagonitzen la nova temporada del Grup FGC
Ampliar

Tecnologia i innovació protagonitzen la nova temporada del Grup FGC

miércoles 19 de noviembre de 2014, 22:23h
La compra online del forfet i noves aplicacions per a mòbil, novetats de la temporada d’hivern 2014-2015 de FGC. Ferrocarrils de la Generalitat instal·len codis QR ‘sanitaris’ per millorar l’assistència mèdica dels assistents a les pistes

El grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha presentat aquest mes la nova temporada d’hivern 2014 – 2015 on la tecnologia i la innovació en seran protagonistes. El president d’FGC, Enric Ticó, el director de Turisme i Muntanya, Albert Solà, i la cap comercial, màrqueting i comunicació, Montse Coronas, han centrat l’acte , organitzat a la Fàbrica Moritz de Barcelona, per parlar de les millores del servei als usuaris de les estacions.

Compra i recarrega amb un Clic
Les estacions aposten per a la comoditat i la rapidesa, és per això que ofereixen la possibilitat de comprar el forfet online per tal que els esquiadors s’estalviïn possibles cues a taquilles. Els forfets de les 6 estacions es poden comprar online des de la Botiga de Turisme del Grup FGC o a través dels webs de cadascuna de les estacions. Des d’aquests webs es poden aconseguir els forfets de temporada amb la possibilitat, en alguns casos, de pagament fraccionat en 3, 6, 9 i 12 mesos.

Enric Ticó ha volgut recordar el forfet ATOTANEU 6.0 que permet esquiar a La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan. En el cas de l’ATOTANEU 5.0 les condicions són les mateixes, exceptuant que La Molina queda exclosa però s’aplica el 50% de descompte en el forfet de dia. Amb el 6.0 i el 5.0 es podran gaudir de més de 150 avantatges com descomptes en productes i serveis. I per als freestylers també hi ha la possibilitat de l’ATOTANEU Freestyle amb accés als snowparks de La Molina (Trampolí i Alabaus) i Port Ainé.

La Molina, a més, ofereix un seguit d’avantatges amb un forfet recarregable. Aquest forfet es pot recarregar còmodament des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Un cop adquirida la targeta per 1€ a les oficines centrals, s’ha d’accedir a la zona de recàrrega del web. El preu per dia d’aquest forfet és de 38€, mentre que a taquilla costa 41€. A més ofereix un 30% de descompte en material de lloguer a l’edifici de serveis i una activitat de lleure/aventura gratuïta per cada 4 recàrregues.

Codis QR sanitaris
Per garantir una millor assistència sanitària, Ticó ha explicat que el Grup FGC ha iniciat un projecte per a la simplificació i efectivitat en la gestió d’accidents a les estacions. Han creat un codi identificatiu personal per a facilitar l’accés a la fitxa d’emergència sanitària. D’aquesta manera, en cas que es produeixi qualsevol incident en les instal·lacions d’FGC, el personal de l’estació que intervingui tindrà accés immediat a les dades bàsiques sanitàries. El client rebrà aquest codi amb la compra del forfait de temporada, i amb el forfet de dia tindrà la possibilitat de comprar-lo .

Millores en les APP’s
Cada estació d’FGC compta amb una aplicació per a smartphone per a facilitar les gestions i l’accés a informació sobre les pistes d’esquí. L’App permet la compra i la recarrega del forfet online, consultar la previsió del temps, veure com arribar a les estacions i conèixer les característiques de la neu. També permet interactuar amb els amics, localitzar-los i no perdre’ls, fer fotos i compartir-les amb qui es vulgui.

La Molina GPS Navigator
És impossible perdre’s a l’estació de La Molina gràcies al servei de localització i navegació a pistes d’aquesta nova temporada. La navegació GPS de Skitude és un innovador servei d’orientació amb el qual es millora l’experiència i seguretat a pistes. Permet cercar rutes en funció del temps, distància i nivell de dificultat de la pista, i depenent de l’obertura d’instal·lacions. Té guiatge per àudio, recàlcul de rutes i navegació online i offline.
L’app esmentada és compatible amb Pebble aquesta temporada 2014-2015, i per a la 2015-2016 està previst la seva compatibilitat amb Recon i Google Glass.

Promocions a través de les App’s
Les estacions d’FGC proposaran a les App’s nous desafiaments i concursos per a que hi puguin participar tots aquells que siguin a pistes, ja sigui un concurs de foto, fer recorreguts concrets en temps determinats o altres proves de gamificació que es vagin proposant al llarg de la temporada.
També com a novetat, l’App compta amb l’apartat de promocions on les diverses estacions oferiran activitats d’aprés-ski i activitats alternatives. S’informarà d’ofertes en restauració, hotels i comerços dels diferents municipis, i aquests establiments tindran una informació geolocalitzada que contindrà fotografia i text descriptiu del lloc, possibilitat de trucada directa, ubicació al mapa i com arribar-hi, i promocions i cupons digitals.

Wifi Hotel Port Ainé 2.000
L’Hotel Port Ainé 2.000 també ha innovat i enguany ha fet la instal·lació per a la connexió amb fibra òptica que garanteix als clients de l’hotel una bona i ràpida navegació per internet. Això permetrà gaudir d’uns dies d’alta muntanya però seguir connectat en tot moment si es desitja.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios