www.elllobregat.com
Més de 700 persones del Baix marxen contra la violència masclista
Ampliar

Més de 700 persones del Baix marxen contra la violència masclista

lunes 24 de noviembre de 2014, 11:37h
Diferents columnes humanes van acabar al Parc de Torreblanca per l'eradicacio de la violència de gènere
S’apropa el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, i per demostrar que la lluita contra aquesta lacra social encara és ben viva, la comarca s’ha mobilitzat aquest diumenge amb una marxa pacífica en defensa dels drets de les dones i contra la violència de gènere. Al voltant de les 700 persones han marxat juntes, des de diferents punts de la comarca, per reivindicar i lluitar l’eradicació de la violència contra les dones. La marxa ha conclòs al Parc de Torreblanca on s’han aplegat les diferents columnes humanes cap a les dotze del migdia de la jornada de diumenge.

La consellera de les Dones del Consell Comarcal, Maria Soler, va encapçalar els parlaments en defensa de la dona abans de viure un dels moments emotius de la jornada: la lectura de tota la llista de dones assassinades per violència masclista a l’any 2014. D’altra banda, Mar González i Núria Ruiz van llegir el manifest en un acte que va concloure amb l’actuació de Clara Granados.

En l’organització de l’acte han col•laborat els tretze ajuntaments participants, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. La Marxa ha estat l’acció principal impulsada pel Consell de les Dones del Baix Llobregat i forma part del conjunt d’activitats organitzades amb l’objectiu de millorar la sensibilització social i la prevenció de la violència masclista.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios