www.elllobregat.com
Claudia Ruíz, amb 13 anys i de Sant Boi, serà l’autora de la felicitació de Nadal de la Fundació Príncep de Girona
Ampliar

Claudia Ruíz, amb 13 anys i de Sant Boi, serà l’autora de la felicitació de Nadal de la Fundació Príncep de Girona

martes 25 de noviembre de 2014, 17:23h
El projecte Pigmalió va començar a Girona i en un any es va estendre a Sant Boi, L'Hospitalet i Madrid
El dibuix de la Claudia Ruíz, una nena de 13 anys de Sant Boi de Llobregat, ha estat l’escollit per il•lustrar la felicitació de Nadal de la Fundació Príncep de Girona d’aquets any. Així serà després de guanyar el concurs de dibuix convocat per la Fundació entre els 48 participants –procedents de Girona, Madrid, Sant Boi i L’Hospitalet- en el seu projecte Pigmalió.

Claudia Ruiz, a més de veure el seu dibuix il•lustrant la felicitació de la FPdGi, que porta per títol “Per un món igualitari i just on tots els infants tenim dret a jugar”, rebrà un diploma acreditatiu i la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat, entitat en la que participa la guanyadora, rebrà un lot de material educatiu valorat en 500 euros. Posteriorment es realitzarà una exposició dels treballs presentats al concurs a les quatre seus del projecte Pigmalió.

Aquesta iniciativa de la Fundació es va iniciar a l’any 2012, en col•laboració amb Càritas i SER.GI, amb l’objectiu de millorar les competències educatives bàsiques de menors entre 6 i 16 anys, a partir d’un sistema de tutories personals i familiars basat en l’esport. Es va iniciar a un barri de Girona i un any després es va aplicar també a Sant Boi (Fundació Marianao), a L’Hospitalet (Associació Educativa Ítaca) i a Madrid (Fundació Balia). Aquest projecte és un prova més de la tasca que fan entitats com Marianao o Ítaca, ambdues candidates als I Premis de El Llobregat.



¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios