www.elllobregat.com
Mossos d’Esquadra desmantella un punt de venda de cocaïna a Collbató i deté a tretze persones per tràfic d’estupefaents
Ampliar

Mossos d’Esquadra desmantella un punt de venda de cocaïna a Collbató i deté a tretze persones per tràfic d’estupefaents

miércoles 26 de noviembre de 2014, 10:23h
La policia catalana realitza cinc entrades simultànies en diferents domicilis de l’àrea metropolitana i comissen 350 grams de cocaïna, d’un valor de 20.000 euros al mercat
Fer de Walter White o, millor dit, de Heinseberg –el protagonista de la sèrie Breaking Bad- no és cosa fàcil. Fa tot just una setmana com vam explicar a El Llobregat, Mossos d’Esquadra van confiscar a L’Hospitalet el major lot de metamfetamina de tota Europa. I avui, la policia catalana ha desmantellat un punt de venda de cocaïna al municipi de Collbató després de tota una operació que va acabar amb tretze persones detingues per tràfic d’estupefaents, cinc de les quals ja estan a la presó.

L’operació ha estat resultat de les indagacions que la Unitat d’Investigació de Martorell va iniciar fa dos mesos al voltant d’un domicili de Collbató que s’havia convertit en un punt de venda de substàncies estupefaents on hi acudien consumidors habituals de cocaïna. Les vigilàncies policials realitzades entorn aquest domicili van comportar una ampliació de les investigacions per tal d’identificar altres persones que també estarien relacionades amb la distribució i subministrament de cocaïna i altres substàncies estupefaents més enllà del municipi de Collbató abastant el seu àmbit d’actuació delinqüencial en diverses localitat de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La investigació, que es va mantenir sota secret de sumari fins divendres de la setmana passada, va culminar el passat dia 5 de novembre mitjançant un operatiu policial en el qual van participar més de 70 agents coordinats per la Unitat d’Investigació de Martorell. Agents de les Unitats de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud i de Barcelona, de la Unitat Canina i les Unitats de seguretat ciutadana de Barcelona, Martorell i Castelldefels van realitzar cinc entrades simultànies en tres domicilis de Barcelona, un de Castelldefels i un de Collbató on vivien les persones investigades que estarien relacionades en el tràfic de substàncies estupefaents.

A l’interior dels domicilis escorcollats, els agents van localitzar un total de 350 grams de cocaïna, que tindrien un valor de venda al detall en el mercat il•legal de 20.000 euros. També es van comissar 115 grams de haixix, juntament amb material utilitzat per al premsat, l’embalatge i el pesatge de les substàncies i adulterants per a la cocaïna. A banda d’aquestes substàncies estupefaents també es van comissar 4.000 € en efectiu i dues armes de foc simulades.

Arran dels escorcolls domiciliaris i els comisos de substàncies, els mossos han detingut al llarg de la investigació policial tretze persones que constitueixen un grup criminal, deu dels quals són de la mateixa família i a les quals se’ls imputa un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios