www.elllobregat.com
La iniciativa 'Posa't la Gorra' de Molins de Rei repeteix èxit amb més de 17.000 euros contra el càncer infantil
Ampliar

La iniciativa 'Posa't la Gorra' de Molins de Rei repeteix èxit amb més de 17.000 euros contra el càncer infantil

miércoles 03 de diciembre de 2014, 12:33h
Els diners recaptats aniran a parar a AFANOC, l'Associació de Suport als Infants de Molins de Rei
Tot i la pluja, les activitats solidàries contra el càncer infantil del Posa’t La Gorra han aconseguit recaptar 17.212,68 euros, 500 euros més que l’any anterior. Tots els participants van gaudir de valent amb el tast solidari i la festa infantil que es va traslladar al Foment Cultural i Artístic.

El dissabte 29 de novembre i el diumenge 30 de novembre s’han portat a terme dos de les tres activitats previstes a Molins de Rei per a recollir fons per a AFANOC, associació formada per pares, amics i familiars de nenes i nens afectats per càncer que treballa per cercar solucions per al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil.

Aquestes activitats s’engloben en la campanya Posa’t la gorra, que l'associació de nens amb càncer AFANOC organitza amb el propòsit de sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i està organitzada per una comissió formada per AFANOC, l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei i l’Ajuntament de Molins de Rei i la col·laboració de l’Associació Molinenca de Tast, la secció local de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Associació Esportiva Molins i persones a títol individual i el seu principal objectiu és recollir diners per destinar-los al principal projecte de l’AFANOC, la casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per seguir el tractament mèdic.

Les activitats organitzades han estat un Tast Solidari que es va portar a terme el dissabte a la tarda a la Sala Gòtica i el VIII Festa infantil, que aquest anys per motius de la pluja es va realitzar el diumenge al matí al Foment Cultural i Artístic, la Cursa Solidaria prevista per diumenge al matí per motius de la pluja no es va realitzar, malgrat el temps si es va fer l’entrenament solidari organitzat per l’ Associació Esportiva Molins.

En aquesta edició s’han recollit 17.212,68€ que de forma integra s’entregaran a AFANOC. En l’edició de l’any 2013 es van recollir 16.677 €.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios