www.elllobregat.com
Molins de Rei exposa els 120 anys de Pastorets
Ampliar

Molins de Rei exposa els 120 anys de Pastorets

martes 16 de diciembre de 2014, 17:07h
L'exposició es podrà visitar fins el 9 de gener de 2015
No hi ha Nadal sense Pastorets i a la comarca hi ha que són ben importants. Els de Molins de Rei són un d’ells que, enguany, a més estan d’aniversari. Per aquest motiu, la sala d’exposicions de Ca n’Ametller acull fins el 9 de gener de 2’15 l’exposició ‘120 anys dels Pastorets d’en Pitarra a Molins de Rei’. El municipi ha inaugurat la mostra amb un acte que va omplir la sala de gom a gom de ciutadans que van voler ser els primers en veure aquest recull de fotografies de la centenària història dels Pastorets.

L’exposició ofereix un apartat principal, a l’espai central, on tothom podrà fotografiar-se fent de Garrofa o de Pallanga; mentre que altre espai es decica a en Frederic Soler i Hubert, pseudònim de Pitarra, autor de ‘El bressol de Jesús’, el text dels Pastorets. Entre els diferents espais reservats s’ha volgut reservar aquest que recorda la mort del dramaturg, poeta i empresari teatral fa 120 anys.

L’acte d’inauguració el va presidir l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, acompanyat del president de la Joventut Catòlica-La Peni, Josep M. De Temple, i de Gerard Capdevila, representant del Consell de Pastorets, entre d’altres. I és que els Pastorets de Molins són dels únics que compten amb música en directe, música de Miquel Blanch i Roig que, també tindrà un espai reservat a l’exposició, ja que tot i ser de Castellbisbal, va mantenir una forta vinculació amb el municipi molinenc.



¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios