www.elllobregat.com
L’exposició ‘Ceci n’est pas un sant Roc’ inaugura el cicle Mirades contemporànies
Ampliar

L’exposició ‘Ceci n’est pas un sant Roc’ inaugura el cicle Mirades contemporànies

miércoles 17 de diciembre de 2014, 17:26h
La mostra, protagonitzada per catorze artistes i la seva visió del Retaule de sant Roc, de Jaume Huguet, s’ha fet amb la col•laboració del TPK
Catorze artistes i una de les peces de l’antiga església parroquial de Santa Eulàlia de Mèrida, datada a final del segle XVI. Aquesta és la combinació que fa possible l’exposició ‘Ceci n’est pas un sant Roc’, una mostra que recull les diferents mirades que aquests catorze artistes tenen del Retaule de sant Roc, de Jaume Huguet.

L’exposició, del Museu de L’Hospitalet, s’ha fet amb la col•laboració del Taller de Pubilla Kases (TPK), però també amb el col•lectiu KaNíBaL’HoPox, un grup europeu de treball i intercanvi d’idees i d’espais de creació. Així, s’inaugurarà el cicle d’exposicions coneguts com Mirades contemporànies envers la col•lecció del Museu de L’H, el qual pretén reinterpretar el patrimoni des d’un punt de vista actual. Segons els organitzadors d’aquesta iniciativa, la reinterpretació d’obres antigues per part d’artistes contemporanis contribueix a relacionar el passat amb el present a partir de les obres que conformen el fons artístic de L’Hospitalet.

La mostra s’inaugura demà dijous, 18 de desembre, a les 19:30, a L’Harmonia.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios