www.elllobregat.com

Càritas Molins de Rei recapta dos tones d’aliments valorats en més de 6.000 euros

miércoles 31 de diciembre de 2014, 12:38h
L'entitat agraeix la col·laboració ciutadana i recorda que es poden subscriure quotes fixes perquè la solidaritat no es doni només en Nadal
No hi ha Nadal sense solidaritat, així que l’activitat que durant tot l’any fan, de manera habitual, entitats com Càritas agafa més força en aquestes festes. La darrera Campanya de recollida d’aliments de Càritas Molins de Rei han aconseguit 2.197 kg d’aliments, valorats en 6.011’89 euros, el que permetrà repartir 77 lots a famílies necessitades.

A més, enguany han recaptat 2.255 euros en efectiu a través de diferents iniciatives. Pel que fa a la col•lecta per Càritas diocesana de Sant Feliu de Llobregat, realitzada els dies 20 i 21 de desembre a les esglésies de Sant Miquel, Sant Isidre i Sant Bartomeu, es van recollir 1.010’35 €. D’altra banda, en la col•lecta per Càritas interparroquial de Molins de Rei, realitzada a les misses de Nadal celebrades els dies 24 i 25 de desembre a les esglésies de Sant Miquel, Sant Isidre, Sant Bartomeu i La Rierada es van recollir 2.109’50 €.

Càritas ha volgut agriar la col·laboració i la implicación de diferents entitats i establiments de Molins de rei (Alimentació El Portal, Autoservei Pons, Carnisseria Sadurní, Forn de Pa Molins, Paballsa, Pastisseria Cardona, Institut Bernat el Ferrer, AMPA Llar d’infants El Molí, Caminadores del dimecres, Club Natació Molins de Rei, Col•legi Manyanet, voluntaris 3r. i 4t. d’ESO del col•legi Manyanet, grups de Confirmació i Postconfirmació de la parròquia, Esplai MIB, Matossers de Molins de Rei) i recorda que es poden subscriure quotes fixes domiciliades a favor de Càritas Molins de Rei, i que aquests donatius desgraven en la declaració de la renda.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios