www.elllobregat.com
 (Foto: Edsel Little)
(Foto: Edsel Little)

El Consell Comarcal millorarà la inserció laboral de 70 joves

jueves 08 de enero de 2015, 17:53h
L’ens llobregatí renova el programa ‘Joves per l’Ocupació’ amb la col•laboració de 19 municipis del Baix
Auxiliars de cuina, cambrers, dependents, mantenidors integral en pintural, jardineria, electricitat, telemàrqueting o gestió de clients a través de xarxes. Aquestes són les professions que el programa ‘Joves per a l’Ocupació 2’14-2015’ preveu i amb el que es donarà feina a 70 joves. El Consell Comarcal del Baix Llobregat renova, amb la col•laboració de 19 municipis, aquest programa d’inserció laboral perquè una altre onada de joves puguin trobar feina.

En la nova edició del programa, aquests són els municipis participants: Abrera, Castellví de Rosanes, Esparreguera, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, La Palma de Cervelló, El Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Just Desvern, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Vallirana. Si ets d’una d’aquestes poblacions, només cal contactar per a confirmar la inscripció. Com a requisit, només cal ser un jove desocupat entre 17 i 24 anys, estar inscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya i en el Registre de Garantia Juvenil; i, d’altra banda, no tenir finalitzats els estudis d’ESO o bé, si es té la secundària obligatòria, no haver finalitzat cap grau de formació professional ni batxillerat.

En el cas de ser seleccionat, la incorporació al programa serà immediata; un programa íntegrament formatiu, d’orientació, suport, assessorament i acompanyament individual que permetran als participants tenir les competències necessàries per millorar les opcions de trobar feina. A més, es realitzaran pràctiques i es rebrà un incentiu econòmic (150 euros al mes, durant quatre mesos).


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios