www.elllobregat.com

Matí de retencions a la Ronda Litoral

viernes 09 de enero de 2015, 11:29h
Un accident, una avaria a Rodalies i les restriccions vials per contaminació atmosfèrica han dificultat l'accés a la ciutat de Barcelona
La Ronda Litoral, una de les vies més transitades pels ciutadans del Baix Llobregat, ha patit aquest matí congestions de fins a 12 quilòmetre en sentit Llobregat degut a diferents coincidències. Les primeres restriccions viàries per contaminació (es redueix la velocitat a 90 km/hora a les vies ràpides) ha coincidit, en aquesta via, amb un vehicle avariat, el que ha complicat definitivament el trànsit.

D’altra banda, una important incidència a Rodalies ha acabat de rematar el matí a la zona metropolitana de Barcelona. Una avaria al Centre de Control de Barcelona ha interromput momentàniament la circulació de trens que han arribat a sumar retards de més de mitja hora al llarg del matí.

El Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire ha activat el protocol degut a un fort anticicló. Quaranta municipis de tots els voltants de Barcelona, inclòs L’Hospitalet i 16 ciutats del Baix Llobregat es troben a la llista on s’ha activat el protocol. Estarà activat durant tot el cap de setmana i dilluns es revisarà per decidir si es manté o es retira.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios