www.elllobregat.com
Molins de Rei inicia una ronda d’exposicions per explicar els nous pressupostos
Ampliar

Molins de Rei inicia una ronda d’exposicions per explicar els nous pressupostos

lunes 12 de enero de 2015, 10:38h
El consistori organitza una desena de presentacions a diferents locals socials dels barris de Molins de Rei: el nou sector de Les Guardioles o la rehabilitació de l’edifici El Molí seran algunes de les prioritats per aquest 2015
Mig centenar de persones va assistir a la primera de les xerrades que l’Ajuntament de Molins de Rei ha organitzat per explicar, detalladament, els pressupostos municipals per 2015. Durant tot el mes de gener, els màxims responsables polítics de la vila visitaran els barris de Molins amb aquest objectiu: conèixer com s’han confeccionat els pressupostos i per explicar les principals actuacions que es durant a terme durant l’any. En total, una desena de presentacions que ja ha tingut la seva estrena a la sala La Gòtica. D’aquesta manera, el govern municipal vol, tal i com es fa amb l’Audiència Pública, rendir comptes davant la ciutadania de la gestió dels recursos públics, a més, amb la possibilitat d’adaptar aquestes explicacions per barris.

La dinàmica serà semblant a la que es va exposar a La Gòtica. Els responsables de les finances municipals van fer una valoració de les actuacions fetes al 2014, van explicar les principals vies de finançament i com s’invertiran en aquest nou any.

Segons van exposar, l’Ajuntament prioritzarà el desenvolupament del nou sector urbanístic de Les Guardioles, la rehabilitació de l’edifici El Molí per acollir l’ampliació de la Biblioteca Pau Vila, i tota la gran transformació del barri del Canal, gràcies al nou Institut Lluís de Requesens que farà la Generalitat i la nova zona esportiva Ricard Ginebreda, ja a la segona fase de construcció. “En aquests quatre anys hem disposat de la meitat de diners per invertir que en els quatre anys anteriors, i malgrat tot hem transformat l’espai públic de manera indiscutible, amb actuacions escampades per tots els barris”, deia l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals. El primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, parlava de canvi radical: “el canvi de la manera de gestionar els recursos públics ha estat radical, i això ens ha permès resoldre necessitats llargament reclamades i, al mateix temps, plantejar noves inversions de llarg recorregut, com El Molí i Les Guardioles”, deia.

Pel que fa la ronda de preguntes dels assistents, la reforma de la llera del riu Llobregat i temes relacionats amb la gent gran van centrar el debat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios