www.elllobregat.com
La Vall de Núria, escenari de la segona cronoescalada del Grup FGC
Ampliar

La Vall de Núria, escenari de la segona cronoescalada del Grup FGC

lunes 26 de enero de 2015, 17:36h
La Crononúria “Memorial Ramon Casadevall” és una cronoescalada entre el Santuari i el Coll de Noucreus que supera els 800 m. de desnivell positiu

La Vall de Núria, escenari de luxe, acollirà el proper 31 de gener de 2015 la que serà la segona prova de la Copa FGC Mountain Series 6.0 que també forma part del Campionat de curses verticals de la Federació d’Entitats d’Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquesta Copa consta de tres curses disputades a tres de les estacions del Grup FGC: la primera va ser el 27 de desembre a Vallter 2000, arriba ara la segona a la Vall de Núria i, per acabar, tancarà la competició La Molina, com a tercera cursa.

La sortida de la Crononúria ‘Memorial Ramon Casadevall’ es farà des del Santuari de Núria (davant l’estació del tren cremallera) a les 11 hores per a cadets i júniors dones, i a les 11:30 serà la sortida per totes les categories restants. El recorregut de 4,5 quilòmetres de longitud tindrà un desnivell de 840 metres positius, per acabar al Coll de Noucreus.

La darrera cursa del circuit serà, com dèiem, a la CronoNiu de La Molina, el 14 de febrer; cap de setmana perfecte per anar a gaudir de l’esport i del paissatge pirinenc en parella.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios