www.elllobregat.com
Sant Andreu de la Barca tindrà el seu propi ‘Estat de la Nació’
Ampliar

Sant Andreu de la Barca tindrà el seu propi ‘Estat de la Nació’

martes 27 de enero de 2015, 11:36h
L’alcalde oferirà el 5 de febrer una conferència que analitzarà el passat, present i futur del municipi

El debat sobre l’Estat de la Nació és, juntament amb el debat de pressupost, el més important que anualment es celebra al Congrés dels Diputats. Doncs bé, Sant Andreu de la Barca agafa l’esperit d’aquest per organitzar la primera conferència sobre l’estat de la ciutat. L’alcalde del municipi, Enric Llorca, oferirà el proper dijous 5 de febrer aquesta primera conferència per analitzar l’evolució de Sant Andreu als darrers anys, però també per donar a conèixer el seu present i els seus reptes de futur.

D’aquesta manera, el govern local vol establir aquesta nou ‘Estat de la Ciutat’ com a nexe, com a connexió entre l’alcalde i la ciutadania. “Els responsables polítics tenim l’obligació de donar compte, de fer balanç de la nostra actuació. Els ciutadans que ens han elegit tenen el dret de conèixer, de primera mà, els plantejaments que orienten l’activitat municipal, el resum del que s’ha fet i les orientacions que, de cara al futur, ens marcaran el rumb”, ha explicat l’alcalde, Enric Llorca.

En aquest sentit, Llorca s’ha manifestat també a favor d’oferir una visió global i reposada de l’activitat governamental al municipi, esperit que defineix aquesta primera conferència. Serà, com dèiem, el dijous 5 de febrer a les 20 hores, al Teatre Núria Espert, una de les joies culturals de Sant Andreu i del Baix Llobregat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios