www.elllobregat.com
ERC-EV-IxG confirma que demanarà en el Ple municipal el cessament de Gibanel com a cap de la policia municipal de Gavà
Ampliar

ERC-EV-IxG confirma que demanarà en el Ple municipal el cessament de Gibanel com a cap de la policia municipal de Gavà

miércoles 28 de enero de 2015, 12:13h
Segons la coalició d’esquerres, de no produir-se, demanaran al març l’eliminació d’aquest càrrec “de confiança” de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament
Ja ho vam avançar en El Llobregat fa dies i ara es confirma, com tot s’emblava indicar. El grup municipal format per ERC-Els Verds-Independents per Gavà portarà al Ple Municipal (18 hores) la destitució de Víctor Gibanel, inspector en cap de la policia local de la ciutat. El ple de l’Ajuntament incorpora, doncs, aquest prec de la coalició al seu ordre del dia en un ple que es preveu intens.

De fet, segons ha fet públic la coalició, “en el previsible cas que el govern municipal no el cessi de forma immediata, el ple del mes de març debatrà una proposta de resolució per modificar la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Gavà en el sentit d’eliminar aquest càrrec directiu”. En aquest sentit, el portaveu municipal del grup i alcaldable d’ERC, Andreu Pérez Lorite, ha demanat coherència: “Esperem que tots els grups polítics que van votar contra la seva creació ara fa un any, i els que no ho van fer però ara han demanat públicament el cessament del cap de la policia municipal, siguin coherents i hi donin suport”.

Missatge que especialment va dirigit a la coalició d’Iniciativa per Catalunya – Els Verds i Esquerra Unida i Alternativa, ara en el govern municipal. La coalició va emetre un comunicat on instava a l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, a reconsiderar el seu suport al màxim representant de la policia local. Tot i que aquesta és l’opinió del partit, l’actual grup municipal ha tancat files i manté la postura oficialista donada per l’alcaldessa en representació de tot el govern local. “Posem de relleu que de les dades fins ara demostrades i jutjades, així com de la informació de què disposa aquesta institució, no es desprèn cap raó objectiva per qüestionar la tasta del Sr. Víctor Gibanel com a cap de la Policia Municipal de Gavà, una responsabilitat que està desenvolupant amb màxima professionalitat i confiança i que mereix una valoració altament positiva”, recull el comunicat.

Els dos vots d’ICV-EUiA ja van ser claus l’any passat per aprovar la incorporació de Gibanel (amb els seus dos vots a favor es va donar un empat que va desencallar el vot de l’alcalde, aleshores, Joaquim Balsera) i ho tornaran a ser aquest mes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios