www.elllobregat.com
L’Ajuntament de Sant Boi reforça el servei de neteja
Ampliar

L’Ajuntament de Sant Boi reforça el servei de neteja

miércoles 04 de febrero de 2015, 18:15h
El govern local posa en marxa un pla d’acció per millorar la neteja de la ciutat. El Pressupost Municipal destinarà enguany 2’7 milions d’euros amb aquest objectiu
Incorporar nova maquinària i més vehicles de neteja a la flota actual, reforçar els torns de tarda i cap de setmana, sensibilitzar a la ciutadania i incrementar les sancions per no recollir els excrements dels gossos. Aquestes són les principals accions i mesures que l’Ajuntament de Sant Boi té previstes amb un nou pla d’acció que millorarà la neteja de la ciutat i el seu espai públic.

En aquest sentit, el Pressupost Municipal destinarà enguany 2’7 milions d’euros que permetrà, segons fonts oficials, treballar per un espai públic de qualitat, generador d’oportunitats per al desenvolupament econòmic i el comerç i que sigui un reforç per a la convivència i el civisme i estímul per a l’autoestima col•lectiva.

Segons el consistori, l’Ajuntament ha invertit més de 100.000 euros per a incorporar a la flota de neteja una quinzena de vehicles i maquinària especialitzada. D’altra banda, ha incorporat nou personal i s’han fet canvis i reorganitzacions d’horaris per millorar els torns de tarda i cap de setmana, sobretot, als principals eixos comercials o altres espais, com places i parcs públics, on acostuma a haver més afluència de gent.

De manera paral•lela, a més, l’Ajuntament preveu un canvi de l’Ordenança per a la tinença i la protecció dels animals, de tal manera que es doblaran les sancions per no recollir els excrements del gos. En total, podrien ser d’entre 300 i 450 euros, en cas de reincidència.

Aquesta campanya es reforçarà amb un nou pla de sensibilització. I és que, com diu la dita, no és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios