www.elllobregat.com
 (Foto: Imanol Crespo )
Ampliar
(Foto: Imanol Crespo )

El PSC de Sant Boi ratifica a Moret com a alcaldable per a les municipals

viernes 06 de febrero de 2015, 17:51h
Lluïsa Moret, actual alcaldessa de Sant Boi, ha aconseguit més del 60% dels avals del total de la militància, sent la única candidatura de les primàries socialistes
Tot feia pensar que així seria. En cap cas, però, tot i la dèria de tots els periodistes que li preguntàvem quan al maig substituïa a Jaume Bosch a l’alcaldia, ella sempre es va mantenir prudent a l’espera de la decisió del partit. Aquesta decisió ha arribat ja. El PSC de Sant Boi ha ratificat a Lluïsa Moret com a cap de llista socialista de cara a les pròximes municipals que es celebraran el 24 de maig.

Amb el 60% dels avals del total de la militància, Moret ha estat la única candidata d’un procés de primàries que només hauria de confirmar la seva voluntat de liderar el partit. En aquest sentit, l’assemblea socialista ha ratificat a Moret amb gairebé el 100% dels vots. “Hem tingut la possibilitat de contactar amb vosaltres, de compartir el que penseu, el que voleu, de parlar de com podem fer avançar aquest projecte, i de com ho farem junts”, ha dit l’actual alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, al càrrec des del maig. En aquests sentit, Moret ha destacat el projecte ‘L’Alcaldia als barris’, una iniciativa que portat endavant en aquests mesos amb la intenció “d’apropar-se a totes les zones de la ciutat”.

Tot i que encara queden tres meses fins als comicis, la precampanya ja ha començat amb la presentació dels diferents candidats arreu. Pel que fa el projecte socialista, Moret ha destacat l’aspecte col•lectiu del seu projecte així com un programa que es definirà gràcies a, quatre eixos fonamentals –ha dit- que són “les meves conviccions socialistes, el compromís de tot el projecte socialista que m’ha precedit; la responsabilitat de continuar treballant per pal•liar les necessitats dels veïns i veïnes que ho estan passant malament i, per últim, un projecte d’esquerres i progressista”, ha matisat.

Moret ha acabat l’acte emocionada i demanant el suport de tot el partit en aquesta carrera que ja comença fins el 24 de maig: “Em deixaré la pell en aquest projecte”.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(1)

+
2 comentarios