www.elllobregat.com
 (Foto: Imatge arxiu de Fundació Marianao)
Ampliar
(Foto: Imatge arxiu de Fundació Marianao)

Tornen les jornades d’oci per a joves Vente Pa’Ka

lunes 09 de febrero de 2015, 10:54h
La iniciativa de la Fundació Marianao, Vente Pa'Ka, arriba amb tot un ventall de propostes d'oci, estrictament nocturn.

Sant Boi acull, del 13 de febrer al 21 de març, la segona fase de la novena edició del projecte d’oci nocturn alternatiu per a joves, d’entre 15 i 35 anys, Vente Pa’Ka (VPK). Una iniciativa de la Fundació Marianao pensada per enfortir la relació entre els joves i l’associacionisme juvenil, que pretén crear un espai de temps lliure font d’activitats saludables, de cooperació i al mateix temps innovadores.

Les més de vuitanta activitats gratuïtes que conformen les diferents jornades del VPK són el motiu del seu èxit. Es divideixen en tallers, activitats culturals i campionats que edició rere edició tenen molt bona rebuda entre els santboians. Per a dur a terme la programació s’aprofiten equipaments públics com els espais de la Fundació Marianao, l’Institut Rafael Casanovas o el poliesportiu la Parellada.

Es realitzaran tallers de cuina internacional, inclús un concurs estil Mastercheff; balls per a tots els gustos, incloent-hi el twerking; classes de Photoshop i fotografia creativa; idiomes com l’alemany, l’italià o el llatí; sessions de massatges, reiki i tai-txi; entre molts altres. També tindran lloc clàssics campionats VPK com el del FIFA o el de Ping Pong –i com a novetat el del joc de taula “Los Colonos de Catán-, i les lligues esportives de bàsquet i futbol.

L’horari, estrictament nocturn (de 22h a 3h), és el punt distintiu pel qual és famós entre els joves. Però també és una de les novetats més rellevants d’aquesta edició, ja que s’amplia la cobertura de les activitats als dissabtes de 19h a 20.30h- a part de les nits de divendres i dissabte.

La següent novetat va dirigida als amants del graffiti i el skate, la bomba Vgames (28 de febrer), activitat que consistirà en competicions de monopatí, patins en línia, patinet o BMX, i es farà al Skate Park. Però al llarg d’aquesta segona fase, també hi hauran altres bombes com la de Frikigames i Safari Fotogràfic.

Per a tancar aquesta edició, el 21 de març a la tarda, es durà a terme la Cursa Jove 5KI.II de caire solidari.

Això és només un tastet de l’àmplia oferta que aquest projecte aglutina, ja que són molts els diferents àmbits i temàtiques que engloba el Vente Pa’ka .

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios