www.elllobregat.com
El Carnaval arriba als Pirineus
Ampliar

El Carnaval arriba als Pirineus

lunes 09 de febrero de 2015, 19:54h
Les estacions del Grup FGC organitzaran diferents activitats que aniran acompanyades de descomptes en el preu dels forfets
Concursos de disfresses, fotogràfics pels més instagramers, una baixada de torxes, un Slalom concurs o una desfilada popular. Aquestes són algunes de les activitats que les estacions del Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya organitzarà en motiu de Carnaval i el dia dels enamorats que, enguany, coincideixen.

Per aquest motiu, La Molina vol celebrar ambdues dates amb un concurs fotogràfic a Instagram en què s’anima als participants a disfressar-se d’amor, de cupido, de parelles de dibuixos animats, etc. El concurs estarà obert durant tota la jornada i només cal ser un amant ‘instagramer’ i pujar la fotografia amb els hashtags #carnivalwinterlamolina #clicalamolina.

La festa, però, començarà a les 9.00h a la Carpa Adidas Eyewear, on es podrà fer un test d’ulleres i hi haurà un photo shooting. A les 11.30h, es farà un concurs d’estàtues humanes, per parelles o amb tota la família, al punt Cacaolat de Trampolí. Al migdia, a les 13 h, es brindarà amb una copa de cava a la carpa Cava Mestres a Costa Rasa i es farà una fotografia per immortalitzar el moment. A les 15:00 hi haurà el sorteig de regals a la Carpa Adidas Eyewear i entrega de premis.

A les 22.30 h gran festa de Carnestoltes a l’Indoor Pista Llarga: es convidarà a una cervesa Moritz a totes les persones que vagin disfressades. A més, tots els usuaris que vagin disfressats d’amor, durant tot el dia gaudiran d’un 10% de descompte a la Cafeteria – Restaurant de Costa Rasa. I això, només a La Molina.

La Vall de Núria, per la seva banda, celebrarà Carnestoltes amb tots els usuaris del 28 de febrer i fins a l'1 de març. Durant aquests dies hi haurà sorpreses per a totes les persones que pugin disfressades: els usuaris tindran un 20% de descompte en el Cremallera i en el forfet i aconseguiran un 2x1 per esquiar un altre dia. A més, el cap de setmana l'estació posarà en marxa tota mena d'activitats com, per exemple, un concert de música en directe amb el grup musical “Patates Folles Rock Band” (de 17.00 h a 18.30 h. i de 20.30 h. a 22.30 h.), baixada de torxes "Il•luminem el Bosc de la Verge" a les 19.00 h., ball i, finalment, a les 23.30 h, un tren especial de baixada.

Els diferents programes d’activitats del Grup FGC el completen amb les estación de Vallter 2000 i a Port Ainé. A Vallter s’organitzarà el 14 de febrer un Slalom concurs de disfresses a la pista del Pla Petit. Hi haurà regals per a les millores disfresses com, per exemple, forfets de dia, classes d’esquí, lloguer complet d’un dia, dinar per a dues persones a La Borda, sopar per a dues persones a El Pont 9... La cita tindrà lloc a partir de les 13h del migdia. I a Espot i Port Ainé es celebrarà Carnestoltes amb descomptes especials: totes les persones que es disfressin tindran el forfet de dia per només 16€. Al migdia, a més, hi haurà una desfilada popular de disfresses, que estarà amenitzada amb una bona xocolatada, que tindrà lloc a les cafeteries de les dues estacions, per a tots els participants.

A més, com a novetat, enguany hi haurà premi per a la disfressa grupal temàtica més original.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios