www.elllobregat.com

El Superheroi de Sant Boi té nou objectiu: sensibilitzar el jovent per mantenir neta la ciutat

martes 10 de febrero de 2015, 18:07h
Sant Boi inicia una campanya de sensibilització en el marc del Pla d'Acció Municipal per millorar la neteja de la ciutat
Dins del Pla d’Acció que l’Ajuntament de Sant Boi ha engegat per millorar la neteja de la ciutat, tal i com hem explicat a El Llobregat, es recollia un punt reservat per a la sensibilització dels santboians. No és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta diu la gent gran, gent sàvia. Què millor manera que fer-ho amb humor i gràcia per captar, sobretot, als petits i petites de Sant Boi, en definitiva, el futur. El Superheroi conegut com a ‘Superboi’ serà el protagonista d’aquesta campanya municipal per millorar la neteja dels carrers de Sant Boi. El personatge imaginari ajudarà a assenyalar i denunciar les conductes que embruten el municipi amb l’objectiu, com dèiem, que els nens també es vegin implicats en aquesta llarga tasca.

Amb tot, la campanya s’adreça a nens i nenes, però també a la resta de la població, per tal de difondre un missatge de corresponsabilitat col•lectiva. En aquest sentit, el consistori ha demanat la col•laboració ciutadana per posar veu a Superboi, fent-li arribar a través de la web abans del 13 de febrer, propostes que ajudin a fer de Sant Boi una ciutat més neta.

I és que la presència de brutícia al carrer (excrements de gos, pintades, mobles i estris vells, etc) és una realitat i, per tant, una important preocupació ciutadana. Pel que fa les noves mesures que recull el Pla d’Acció Municipal, l’Ajuntament preveu incorporar nova maquinària i vehicles de neteja, reforçar els torns de tarda i cap de setmana, reformar de manera integral el sistema de recollida de residus, incrementar les sancions per no recollir els excrements dels animals o crear una gran àrea d'esbarjo per a gossos al parc de la Muntanyeta.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
0 comentarios