www.elllobregat.com
Sant Boi busca emprenedors
Ampliar

Sant Boi busca emprenedors

lunes 23 de febrero de 2015, 16:56h
L’Ajuntament engega un programa per dinamitzar alguns espais buits de titularitat municipal
‘CoBoi Innova: noves idees per als espais buits de la ciutat’. Amb aquest nom, el nou programa de l’Ajuntament de Sant Boi busca emprenedors a la ciutat capaços de generar projectes per dinamitzar alguns espais públics que ara estan en desús. Sant Boi compta amb alguns espais en desús (places, locals, quioscs ...) que es poden aprofitar per generar projectes innovadors i amb un impacte positiu sobre el territori.

Promogut pel Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi (CoBoi), la idea passa per trobar persones capaces de desenvolupar propostes per activar aquests espais. Els projectes que participin en aquesta iniciativa han de tenir un valor social i ser sostenibles econòmicament. Les candidatures que resultin seleccionades participaran en diferents tallers de co-creació amb la intenció d'acabar de perfilar les diferents propostes. A més, rebran el suport d'una persona especialitzada en projectes d'economia social i es realitzarà un seguiment en la seva posada en marxa.

D’altra banda, el dia 5 de març, a les 10 h, tindrà lloc a Cal Ninyo la jornada "L'activació temporal dels espais buits" coorganitzada amb la Diputació de Barcelona on, a més de presentar la iniciativa, es donaren a conèixer exemples de com la problemàtica dels espais buits pot arribar a ser una oportunitat per a la innovació. La jornada, oberta al públic, serà conduïda per Mohamed El Amrani, Premi Nacional Jove Emprenedor Social i guanyador del Premi Fundació Príncep de Girona 2014.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios