www.elllobregat.com
El gas natural arriba a Castellví de Rosanes i Sant Climent de Llobregat
Ampliar

El gas natural arriba a Castellví de Rosanes i Sant Climent de Llobregat

miércoles 25 de febrero de 2015, 17:09h
La companyia inverteix 99 milions d’euros per arribar a 28 poblacions de tota Catalunya, entre elles, aquests dos del Baix Llobregat
Castellví de Rosanes i Sant Climent de Llobregat tindran a partir d’aquest 2015 gas natural després que la companyia Gas Natural Fenosa hagi anunciat que invertirà 99 milions d’euros a tota Catalunya. Així, a través de la seva companyia Gas Natural Distribució, arribarà a 28 noves poblacions i clients de manera que cobrirà en total 414 municipis catalans.

Entre aquestes es troben les dues poblacions del Baix Llobregat que es sumaran a la llista després que Begues ho hagués fet al 2014, any en que la companyia va invertir 78 milions, 21 menys que enguany.

Amb aquestes inversions, Gas Natural Distribució incorporarà 331 quilòmetres de xarxa en la que és la comunitat autònoma més gasificada d’Espanya (17.509 quilòmetres). De fet, Catalunya representa el 33% de la xarxa total de municipis amb gas natural. En aquesta llista, des d’aquest any hi seran, després de la confirmació avui del director de la Zona de la companyia, Avelino Arduengo, Castellví de Rosanes i Sant Climent.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios