www.elllobregat.com

Nova protesta del Baix Llobregat per una sanitat de qualitat

miércoles 25 de febrero de 2015, 19:22h
Desenes de persones es concentren a Sant Joan Despí en una marxa per seguir lluitant pel fi de les retallades i per l'augment dels recursos en salut
La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Llobregat ha organitzat aquesta tarda una nova protesta on ha aplegat a desenes de persones per reivindicar una millor sanitat pública. Ha estat a Sant Joan Despí, on s’ha iniciat una marxa que acabaria a la plaça de l’Ajuntament de Cornellà.

L’entitat ha demanat posar punt i final a les retallades del sector sanitari i dotar de recursos materials i personals els diferents equipaments per donar resposta a la demanda ciutadana. “Hi ha llistes d’espera interminables, els professionals estan saturats i es deriven operacions rendibles a centres concertats”, ha dit la portaveu de l’entitat, Pura Velarde, en declaracions a Agència EFE. “Hem de posar l’accent en la situació que es viu a la comarca en la qual fa pocs anys es va inaugurar l’Hospital Moisès Broggi, però que la situació és la mateixa o pitjor que abans perquè han tret els efectius”.

Segons denuncia la plataforma, de fet, la posada en marxa d’aquest nou hospital ha derivat en la pèrdua de 300 llits a l’Hospital de Bellvitge.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios