www.elllobregat.com
Cornellà celebra la 9a edició dels Premis Ciutat de Cornellà

Cornellà celebra la 9a edició dels Premis Ciutat de Cornellà

viernes 27 de febrero de 2015, 11:49h
El Premi d’Honor serà lliurat a Ricard Vaccaro i a la Societat Coral “La Unió”, mentre que el Premi Especial recau en CCOO i Jordi Évole.

Cornellà celebra aquesta nit la novena edició dels Premis Ciutat de Cornellà, en què es premien persones, entitats i empreses locals que contribueixen a la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme del municipi. Les candidatures han estat presentades per agents socials i ciutadania; i, de fet, és uns dels actes més destacats per reconèixer la tasca de la ciutadania.

Enguany destaquen els dos premiats d’honor: Ricard Vaccaro, artista de projecció internacional, i la Societat Coral “La Unió”, l’entitat més antiga de la ciutat. Paral·lelament, el Premi Especial es concedeix a CCOO pels seus 50 anys de defensa dels drets dels treballadors, i al periodista Jordi Évole.

Les tres categories principals són: Humanitats, amb guardons per la professora de matemàtiques Pura Fornals i el grup d’escriptors Aut@rs de Cornellà; Acció cívica, on es premia al president de la UE Cornellà, José Gálvez, i els Castellers de Cornellà; i Economia, amb premi per José Antonio Chaparro, com exemple d’auto ocupació i superació, i El Diván de los Sentidos, com emprenedors en l’àmbit de la restauració.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios