www.elllobregat.com
Obre Cal Tremolins, imperi del calçot a Castelldefels
Ampliar

Obre Cal Tremolins, imperi del calçot a Castelldefels

viernes 27 de febrero de 2015, 13:19h

Diferents personalitats van assistir a la inauguració del local, que es presenta com a restaurant de referència per degustar els autèntics calçots de l’Alt Camp

Un dels productes estrella de la gastronomia catalana és indubtablement el calçot. Denota aquesta qualitat inherent que tenen els productes de proximitat i de km. 0. Doncs bé, el restaurant Cal Tremolins ha obert la persiana a Castelldefels amb l’objectiu de ser un lloc de referència a la zona pel que fa les calçotades, quelcom tradicional de la comarca de l’Alt Camp, però que cada vegada guanya més pes al Baix Llobregat.

A través de la família de l’Eduard, que té una casa a Vila-Rodona, el restaurant serà la connexió perfecte entre ambdues comarques pel goig dels clients que vulguin gaudir dels tradicional bulbs. Durant la inauguració, diferents personalitats van assistir a l’acte d’obertura del restaurant; entre les més destacades la de l’ex president del F.C Barcelona, Sandro Rosell, que tot i no aparèixer gens de forma pública després de deixar el màxim càrrec al club no es va voler perdre l’acte. Allà, de fet, va coincidir amb el treballador del planter blaugrana Pepe Costa, entre molts altres.

Tot i que ja ens agradaria sucar en romesco durant tot l’any, una de les coses que té el calçot és la seva irremeiable temporalitat. Per aquest motiu, Cal Tremolins no només serà l’imperi del calçot de Castelldefels i de la zona sud del Baix, sinó també un restaurant especialitat a la brasa. La barbacoa serà, doncs, l’altre element estrella en una terrassa molt gustosa per gaudir d’una infinita carta amb un bon ventall, inclòs, de cerveses i licors per passar l’estona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios