www.elllobregat.com
Gavà dedica un cap de setmana al comerç local
Ampliar

Gavà dedica un cap de setmana al comerç local

viernes 27 de febrero de 2015, 17:47h

L’Ajuntament presenta el ‘Primavera Weekend’ per promocionar els dies 21 i 22 de març el sector comercial del municipi

Qualsevol col·lectiu discriminat, debilitat o exclòs a nivell social té el seu dia marcat en el calendari. Des d’avui, el comerç local de Gavà en té un cap de setmana. L’Ajuntament de la ciutat ha presentat avui el Primavera Weekend, una nova iniciativa emmarcada en el Pla de Dinamització Comercial que el consistori ha aprovat en col·laboració amb el sector comercial del municipi. Així, els dies 21 i 22 de març s’organitzarà un seguit d’activitats adreçades a promoure les vendes del comerç local i dels establiments de tota la vida que, després de tots aquests anys de dificultats, continuen fent miracles per arribar a final de mes.

“Volem que sigui un cap de setmana de festa, de compres i d’activitats i gaudir d’allò que forma part de la nostra ciutat i donar a conèixer l’oferta comercial”, ha enunciat durant la presentació l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez. “És important que en moments com els actuals, de dificultats, que no ens aturem, que siguem creatius, que unim esforços perquè quan treballem de forma conjunta les coses funcionen i sorgeixen propostes innovadores i positives com és el cas de Primavera Weekend”, afegia. En aquest sentit, sembla que la bona sintonia entre les entitats comercials i l’Ajuntament és evident després d’aquest treball conjunt per portar endavant el Pla de Dinamització, amb un objectiu clar: promocionar el comerç local, la restauració i les entitats gavanenques.

Per aconseguir-ho, hi haurà tres accions fonamentals: el Weekend de Shopping, el Weekend de Tapes i el Weekend de Festa. Així, tota l’oferta gavanenca es veurà beneficiada. Per incentivar la participació ciutadana, a més, s’ambientaran els carrers comercials de la ciutat, que es convertiran en un escenari perfecte per les entitats de la ciutat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios