https://www.elllobregat.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha jueves, 31 de julio de 2014

Jueves 31 de julio de 2014
Molins de Rei

París 29, Melting Fast i Timón i Rumba es batran el diumenge, 28 de setembre, a la plaça de la Llibertat, per saber qui serà el guanyador absolut de la 10a edició de l’Empalmat 2014. L’elegit s’emportarà 1.000€, i 250€ cadascú dels dos finalistes.

Jueves 31 de julio de 2014
Molins de Rei

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha llogat a la Fundació Catalunya – La Pedrera la planta baixa de l'antiga Sala de Lectura Sant Jordi, al carrer Miguel Hernández núm. 2 de La Vinyala, per instal•lar-hi el Banc dels Aliments i la futura botiga solidària.

Jueves 31 de julio de 2014
L’Hospitalet

Per fer tasques de manteniment i millora de la via pública, dintre del programa Treball i formació del SOC per a persones receptores de la renda mínima d’inserció.

Jueves 31 de julio de 2014
Opinió

34 años es más de la mitad de muchas vidas, también es el récord de mando en CDC, sin parangón -tal vez los Castro en Cuba con su PCC-, y es mucho tiempo para una cuenta andorrana . Si con 84 años, eres pensionista de lujo, admites errores y pides disculpas, sin ser budista, eres cristiano sin duda.

Jueves 31 de julio de 2014
Baix Llobregat

ERC de Viladecans reclama l’Ajuntament i a la Generalitat que aclareixin l’impacte que tindrà el futur Outlet de Viladecans sobre el comerç de proximitat del Baix Llobregat

Jueves 31 de julio de 2014
L’Hospitalet

La escuela hospitalense de Collblanc-La Torrassa ha desarrollado un proyecto educativo que promueve valores sociales tan relevantes como la integración a través de la música, el voluntariado, las artes plásticas, la colaboración con la educación inclusiva y la lectura.