https://www.elllobregat.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha martes, 09 de diciembre de 2014

Martes 09 de diciembre de 2014
Cornellà

El protagonista de la serie televisiva “El Príncipe” atiende con cariño a las fans que acudieron a Cornellà al encendido de las lunes Navideñas que el actor protagonizó

Martes 09 de diciembre de 2014
Baix Llobregat

La Marca Cuina Catalana és un projecte nascut a iniciativa de l'Institut Català de la Cuina i la Fundació Viure el Mediterrani que pretén aconseguir que la gastronomia catalana sigui una marca cultural identificativa i amb l'objectiu de vetllar per la cuina tradicional i els productes alimentaris autòctons.

Martes 09 de diciembre de 2014
Cultura

La periodista i escriptora Maruja Torres participarà el pròxim 11 de desembre (a les 20 hores) en una nova sessió de L’H Espai de Lletres, que torna a recuperar el seu format habitual, un sopar a La Bodegueta de la Masia-Museu Serra.

Martes 09 de diciembre de 2014
Cornellà

Durante los días 10, 11 y 12 de diciembre, el Centro Comercial de Cornellà habilitará un espacio para la entrega de ropa y calzado que será destinada a la ONGF Humana Fundación Pueblo para Pueblo

Martes 09 de diciembre de 2014
Opinió

Per Carles Dalmau, Síndic de Greuges de Sant Boi
No hi ha drets humans sense conscienciació si no passem de les declaracions als fets. Si no minimitzem els obstacles i les resistències per aconseguir que els drets siguin eficaços, no hi ha drets humans. Seran paraules que la realitat haurà buidat de contingut i de l’esperit que les va inspirar.