https://www.elllobregat.com/

Hemeroteca. Noticias con fecha lunes, 23 de noviembre de 2015

Lunes 23 de noviembre de 2015
Cultura

L’alcalde del municipi també anuncia que intentarà posar en marxa un museu municipal a la 5a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat

Lunes 23 de noviembre de 2015
Opinió

Carta del lector -AMPA Escola Ernest Lluch de L'Hospitalet
En resposta al Sr. Antoni Llobet, Director General Centres Públics Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Noticia apareguda a TV3 Telenotícies el dia 09/11/2015 respecte la situació/construcció de l’Escola Ernest Lluch de l’Hospitalet de Llobregat, donada l’acció reivindicativa en que els nens i nenes van pintar “Obrim l’Escola Ernest Lluch” a les parets del pàrking situat en el solar on s’hauria de construir el centre educatiu.

Lunes 23 de noviembre de 2015
Opinió

Carta del lector - José Luis Santos (PLATAFORMA STOP IBI-PLUSVALIA)
La ultima revista de "VIURE SANT BOI" que nuestro Ajuntament repartió este mes de noviembre, en la pagina 11 nos explica las medidas que ha tomado para "suavizar" la injusta presión a que están sometidos los obligados tributarios en el tema de la vivienda.

Lunes 23 de noviembre de 2015
Cornellà

Agentes Rurales han intervenido un total de 72 ejemplares con un valor estimado de 800 euros


Lunes 23 de noviembre de 2015
Lleure

El proper divendres 27 de novembre, el Grup FGC oferirà un descompte del 10% en totes les reserves d’allotjament que es facin a l’Hotel Port Ainé 2000 i a l’Hotel i Apartaments de Vall de Núria.